Chevrolet Cruze Forums banner
defog
1-5 of 5 Results
  1. Gen1 1.4L Turbo
    Hi guys, About a month ago I took out the spark plugs to check the gaps at 50K miles. After I put everything back on, about the same time, I started having a subtle exhaust gas smell and/or unburnt fuel smell when the engine was cold. I also started noticing a strange metalic grinding noise...
  2. CruzeTalk New Member Introductions
    Hello Cruzers: Minor issue no. 1: My new Cruze Classic LTZ exhibits an odd summer morning issue: condensation on the outside of the front windscreen, just above the defog vent, but on the outside, even as I adjust the HVAC too other settings (floor, toward face). We are having a warm...
  3. Gen1 Service Issues
    Greetings all. Long time reader first time poster. Got in my wife's 2012 Cruze Eco the other day and noticed the Defoe having issues. If I select the dash vents, warm air flows fine. If I select the windshield defog only it blows the dash vents and a very very small amount out of the defog...
  4. General Discussion
    Hi, My rear defogger turns on every morning because of below freezing temperatures. It doesn't really make sense to turn it on because there is no snow on the rear windshield. The user manual of this 2013 Cruze says it can be turned off. I do not have that option on the MyLink system. This...
  5. General Discussion
    I just got my LTZ last week. so far I happy about it. except that I find the rear defog button(upper left button, the one on the left of the auto button) does not work. no mater what I do, it does not turn on when I press it. I read the manual and tried turn off the auto rear defog from the...
1-5 of 5 Results
Top