Chevrolet Cruze Forums banner
died
1-14 of 20 Results
  1. General Discussion
    First and only thing so far that has gone wrong with my new used 2012 Cruze. Has 71,000 miles on it. Went to start it and it refused to turn over. Battery was fresh, all else OK. Went back an hour later and it very reluctantly turned over and just managed to start. I immediately drove to...
  2. Gen2 Audio & Electronics
    I have been using AA successfully for months. My head unit had some kind of seizure a couple of weeks ago while I was driving. The screen went black and was unresponsive to any inputs. I couldn't turn it off, change the volume, or change the radio station. It finally rebooted, but since then I...
  3. Gen2 Service Issues
    Forgot to post about this the other day. Driving to work, cruise control set at 72 mph, and all of a sudden I had absolutely no engine power. Reduced engine power showed on my display. I coasted to the side of the freeway (during congested morning traffic) and tried to restart. Nothing. Threw...
  4. Gen1 Audio & Electronics
    I'm putting this under Audio and Electronics but it may belong under Powertrain. Help Needed-Died while Driving-No Crank, No Start 2012 Chevy Cruze LS 1.8L 3 Days ago on the way to work, I was changing highways and the car was running great. I had gone most of the way...
  5. Gen1 Service Issues
    It seems my battery finally died on me after nearly six years w/o any sign of trouble all at once it just went out. I took it to the dealership they replaced my battery & off I went. But I am not complaining one bit that was the factory original battery. But the only thing I noticed is the...
  6. General Discussion
    My 2011 Chevy Cruze started initially then died 3 seconds later. Couldn't get it to start again so I waited a couple minutes and tried again. It died after 3 seconds again. I repeated this one more time with the same results. I am getting multiple codes showing up. There were nonetheless last...
  7. Gen1 Audio & Electronics
    Hey everyone, So quick story: Yesterday morning, I drove to school (about 30 minutes) and everything on the dash was fine. I got out of class an hour later and started up my car. Holy problems. The instrument cluster wouldn't respond what so ever. I got 3 service messages (airbags, tire...
  8. Gen1 Audio & Electronics
    Today i was at the mall & was just relaxing in the car, had the a/c on. Thought of putting the blower on full & A/c off & engine off, when after some time i had everything off, Then tried to restart the car & my car failed to start. Then after some time realised that battery was dead. The Road...
  9. General Discussion
    (Please move to a better sub forum if needed!) One of the stars of the A&E show "Shipping Wars" died Friday night after suffering a heart attack. Roy Garber -- a popular character on the hit show -- was rushed to a hospital in Texas after suffering a heart attack and passed away shortly after...
  10. Gen1 1.4L Turbo
    Yesterday while traveling 60 mph on the interstate my 2012 1 LT died. All engine related gauges went blank. While coasting I depressed the clutch and then restarted the engine in the normal fashion. It has run fine since. I have 10,000 miles on the car. Has anyone ever had this happen and...
  11. Gen 1 Tuning/Modifications
    Hey all, I've submitted a ticket but until I get a response I thought I'd ask around. My car was 95% of the way through installing trifecta and all of a sudden it came up saying there was an error loading the flash and to try again in low speed mode. I have tried since then but no luck. My...
  12. Gen1 Brakes/Suspension Tutorials
    Be forewarned, this is a difficult DIY. If you do not have a well-equipped toolbox, do not attempt this. This DIY assumes you are comfortable working with disc brakes, and know how to properly jack up and support your Cruze. DISCLAIMER: This is for instructional purposes only. Neither I nor...
  13. Gen1 Audio & Electronics
    I installed my PAC and used it, changed all the gains to where I felt proper.. then i noticed my woofer wasnt kicking but the amp was geting remote power. The left channel died, then the right channel just go wonky and only sends what seems like half the power it did from when i installed it to...
  14. General Discussion
    Hardly ever used it, but kinds of bugs me having something I paid for doesn't work. Wife didn't even know we had it or what it does. But I did get an email from XM stating if I renew, 12 months for the price of 6 months with no 15 buck activation fee. Kicking that around.
1-14 of 20 Results
Top