Chevrolet Cruze Forums banner

gmos044

  1. Gen1 Audio & Electronics
    Hey everyone, So i need help, desperately. I am about to lose my mind with these issues. First, the parts: JVC KW-V41BT radio (With a microbypass = DVD in motion) Axxess GMOS-044 harness Axxess ASWC-1 SWC adapter All connections are soldered and heat shrunk. I have redone the wiring 3 times...
  2. Gen1 Audio & Electronics
    I am going to upgrade the radio in the coming weeks, but didnt want to spend the money for a bluetooth radio since i do not use bluetooth audio. I would only get a bluetooth radio if the bluetooth calling in my car would be lost. Can anyone tell me what the deal is here?? Thanks, Ben
  3. Gen1 Audio & Electronics
    Good day Gurus, I need your help regarding GMOS-044 interface. Basically, I already installed all the components but the only issues that I'm having are the followings; 1.) No "ticking" sounds when on hazzard lights 2.) No "ticking" sounds on turning signals 3.) No "ding" sounds when i reached...
  4. Gen1 Audio & Electronics
    I just recently put in the metra wiring harness, GMOS-044 with my aftermarket double din pioneer touch screen. I am just wondering why my LCD screen on the car that gives me the time, date, and degrees does not come on. All my controls work such as the heater knob, temperature nob and such but...
  5. Gen1 Audio & Electronics
    I currently have a AVIC-Z140BH installed in my car with a GMOS-044 module. I bought it when it was brand new on the market. I'm wondering if its just buggy by nature or I have other problems. First problem is the clock on the stock display is faster than a real clock. After about a month it...
Top