Chevrolet Cruze Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-7 of 7 Results
  1. Gen1 Service Issues
    Hello this is my first time posting here as I recently bought a 2015 Chevy Cruz 1.4L Turbo. I’m having a problem of rough idling and stalling when the engine seems to warm up a bit. Usually at red lights.First thing I did was changed the oil and oil filter since it looked like the previous...
  2. General Discussion
    Hello, I've surfed the web for a while now and have always landed right here on Cruze Talk. So today I decided to create my account and join the Cruze Talk Community. A little about myself and the godly fast Cruze(LOL JK). My name is Jordon. I'm 19 years young. I run a YouTube channel...
  3. General Discussion
    Decided to start a new thread since the others are pretty back dated. 2013 Cruze 1.4 turbo ltz Recently replaced the valve cover for a bank 1 lean code Recently replaced O2 upstream sensor for a air flow code the code did go out. just did an oil change. Car started to act like it was going to...
  4. Gen1 1.4L Turbo
    About 2 weeks ago, I got the Low Oil Pressure -- Stop Engine message. After finding a safe place to pull off and wait, I followed the guidance of what I was reading and had it towed to a repair facility. My mechanic checked the oil pressure and said it was fine (65 lbs.). He replaced the oil...
  5. Gen1 Powertrain
    I’m new to the forum and just want some opinions on my 2012 1.4 Turbo RS LTZ Chevy Cruze..130,000 miles on it. a few weeks ago my car started to loose power and a loud ticking noise started at the same time...I drove the car for about 30 miles after that started because I had to get home (it was...
  6. Gen1 Service Issues
    Issue: My Cruze has an odd issue. Wondering if anyone here has had a similar issue. When the oil dipstick is inserted my oil pressure drops off. The only way to keep oil pressure while the dipstick is inserted is by keeping the RPMs up over 2k. While at idle the low oil pressure light comes on...
  7. Gen1 Service Issues
    I've done several searches and found that this is a common problem. Start the car and, occasionally, it will show "Low Oil Pressure - Stop Engine". Stopping the car and restarting usually clears the problem. I'm not seeing that anyone has had this problem fixed yet, in what i have read. My...
1-7 of 7 Results
Top