Chevrolet Cruze Forums banner
misfiring
1-5 of 6 Results
  1. Gen1 Service Issues
    Hey y'all. I was leaving a green light this evening when the car began to lug like it couldn't get out of its own way. I went to 100% throttle and the car felt like it was missing or misfiring. When I got up to about 50 mph, the CEL came on, and the "Service Traction Control" message appeared...
  2. Gen1 Powertrain
    Hey guys i need some help. My cruze is misfiring accelerating and pretty much misfires around 2000rpm. I checked my spark plugs to look for any corrosion or any problems with them and moved them around. The plugs are gapped at .35, I for some reason couldnt gap them lower but if advised will...
  3. General Discussion
    I got a problem I cant find misfire on cyl #1 at 2500 - 3800 I have done this so far replaced map ,mass, 02 #1 soap down all intake pluming ,propane engine, coil, plugs, compression is 140 lbs on all cyl, checked injector flash, all 4 injectors, cat temp is 1300 to 1600, long trm fuel trim -26...
  4. Gen1 Service Issues
    Yesterday upon starting my 2011 Cruze LS with 53K miles I was surprised to see my dashboard lit up. Among the issues, flashing check engine light, and service Stabiltrak. In addition, while still idling my RPM's bounced from about 300 to 1500, nearly stalling out. After about a minute all of the...
  5. Gen1 Service Issues
    So the last week I felt the car stutter a couple times, usually while getting on the highway or getting on it a little. So I upped the fuel to 89 and it seemed to be running good, but we haven't been driving the car much. So I still felt the car sputter a bit so I decided to up the octane to 91...
1-5 of 6 Results
Top