Chevrolet Cruze Forums banner
no start
1-12 of 12 Results
  1. Gen1 Service Issues
    So, I recently bought a 2014 Chevy Cruze LS (1.8L) that was unclaimed and without a key. I got a key cut and programmed (see more about that in my previous post) and everything seems to be in order as far as programming goes. The key in the ignition switch shows up as a master key which even has...
  2. Gen1 1.4L Turbo
    Hi everyone, I have a 2012 Cruze LT 1.4T, trifecta tune, catback exhaust, CAI, PCV fix re-route, ZZP wastegate actuator, rear disc brake conversion. I have been having a few issues recently and I am really not sure how to fix it. To start, this Sunday I was leaving a friends house and the car...
  3. Gen1 Powertrain
    Hi all, New here but thought I'd ask if anyone else has had this issue. My wife's 2013 Cruze, 1.8 litre, automatic, is having an intermittent start issue. When this happens all lights are working, all accessories are functioning, but no start. Vehicle is in park (and have tried shifting from...
  4. Gen1 Audio & Electronics
    2011 cruze 1.4 turbo. Hello guys first time posting on here looking for some help. My cruze is having intermittent starting issues. Ive read up on this a little bit and im gonna get a fresh battery and new ground cables. It doesn't happen all the time but when it does happen the dash will say...
  5. Gen1 1.4L Turbo
    I recently bought a non-running 2014 Cruze 2LT with a 1.4L engine. It looks to be in good shape generally, but I can't get it to start yet. It only has about 33k miles on it. It has a salvage title, so was totaled by insurance and rebuilt years ago according to a VIN search. It had been...
  6. Gen1 1.8L
    Ive been having nothing but troubles with this car. bought it 2 years ago, have already replaced the MAF, TPS, and right before having these new issues i had just replaced the clutch. Everything went smoothly, was able to break in the new clutch, put about 1000 miles on it, then gave it back to...
  7. Gen1 Audio & Electronics
    Hey guys, I've got a bit of a situation and was just wondering if anyone may know the solution. Took my car to best buy for a sub installation and left in a tow truck. Here's the story... Dropped off the car, was told it'll be about 2 hours. Come back after 2 hours and was told another 30 to...
  8. General Discussion
    2014 LS oil pan got cracked so had to replace. Car was jacked up for about a week waiting for the pan to get in. Had to remove exhaust and jack up engine a bit to get the pan off. Everything is back together and no more leaks but car will not start now. When I can get it to crank over it's...
  9. Gen1 Audio & Electronics
    I'm putting this under Audio and Electronics but it may belong under Powertrain. Help Needed-Died while Driving-No Crank, No Start 2012 Chevy Cruze LS 1.8L 3 Days ago on the way to work, I was changing highways and the car was running great. I had gone most of the way...
  10. Gen2 Service Issues
    starting last week I have been having issues unlocking my car with the button on the door handle I would have to use the fob and would have to press the unlock button multiple times. and when when shutting it off I would have to try twice and it would say no remote detected press brake to start...
  11. Gen1 Service Issues
    Tried to install an amp in my gf's 2013 Cruze LT today and now it won't start. I didn't finish the install, never even hooked the positive amp wire to the battery terminal. I disconnected the large connector in the driver's kick panel looking for the speaker wires but I soon after reconnected it...
  12. Gen1 1.4L Turbo
    Hi Guys, Brand new to the forum. Thanks for already posting so much helpful information. Backstory: I just bought a new (to me) Cruze 1LT Automatic with the RS package, 52,000 miles. I picked it up yesterday after work, drove home about 6 miles, and parked the car in the driveway. My...
1-12 of 12 Results
Top