Chevrolet Cruze Forums banner
overheated
1-7 of 7 Results
  1. Gen1 Service Issues
    Hello All! I’m new to the forum but I’ve been browsing it for years. I’ve had this ongoing issue with my car and am looking for advice. Beginning in Dec of ‘19 my car started registering that it was overheating. Temp gauge would stop working, fan would go full blast, and AC would be...
  2. General Discussion
    I have a 2012 Cruze. 2 days ago my upper radiator hose exploded. I changed the hose, and added coolant. I drove it to the grocery 1/2 a mile from my house. It started getting warm, then said it was over heated, then the temp went back down to normal. I was just driving it down the highway it...
  3. Gen1 Service Issues
    I don’t know what to do any more with this car, every time I try to fix something, another thing happens. My 2012 Chevy Cruze Lt has 148k and recently it has been overheating. I’ve replaced the Reservoir, thermostat, coolant temperature sensors, water outlet, heater hoses, and water pump. And...
  4. Gen1 Service Issues
    Hi all, I left work today and noticed that my Cruze, (2012 1.4L), ran rough below 1500 rpm. The steering wheel was vibrating. Above that the motor smoothed out, but it did not accelerate properly. Then as I left red lights I heard a very brief "chirping" sound. 10 minutes later I...
  5. Gen1 Diesel Technical Discussion
    Traveled from VA to MD then D.C. and it was around 92 deg F friday. When I was in DC the dash gave me the "turn your car off NOW" type warning. Once I found a parking garage 30 mins later with no power to car at all, ultra-gauge said my engine temp was 266 deg F. Oil temp gauge on the car was in...
  6. Gen1 1.4L Turbo
    I was driving to work today and had my engine overheat on me. It got to the point where the temp gauge was in the red and DIC said to idle the engine. I pulled over and shut the car off. Got some coolant into the engine and made it to the dealership. Should I be worried about any engine...
  7. Gen1 Service Issues
    Unfortunately, I posted my first post on the forum was yesterday, and today, I'm posting here. Yesterday driving home in the pouring rain in my 2012 LTZ. I had a message come up "Service Stabilitrack" and the Stabilitrack symbol on the dash lit up. Few seconds later, "Service Traction...
1-7 of 7 Results
Top