Chevrolet Cruze Forums banner

p0300

  1. Pending p0300. Misses going up hills

    Gen1 1.4L Turbo
    I'm gonna try this post one more time with hopes a little more info will help.. The car has had a problem with missing going up hills since the pcv system went and was replaced. It bucks and the CEL flashes but will not set a permanent code. Currently the data I have pulled is cyl 1- 1 in last...
  2. Code P0300 and U0100

    Gen1 Service Issues
    I am getting since last october (a year ago) P0300 and just in the last few months U0100. I have put in a new battery, new neg. batt. cable, new coil pack, new intake manifold (cause of STUPID CHECK VALVE FAILURE/MISSING), new spark plugs (irridium/oem type not coppers gapped at .28 IIRC) New...
  3. P0299 and P0300

    General Discussion
    Was driving my 2014 Cruze today(82,000 miles) and when trying to merge onto an interstate, i noticed I had very very little power, took forever to reach highway speeds, i immediately thought something was up and started to turn around and come home. On a stoplight on the way home, i then...
  4. P0300, the problem finally ..

    Gen1 1.4L Turbo
    Hey in leg new heard, I've worked on cars for 15 years, but I've mustang guy so needless to say my Chevy knowledge is extremely limited. I'm running a bnr tune, bnr gtx14 turbo, 42# injectors (I know they are way up over their duty cycle... I'm on 37psi and I know take reaching up to the 96%...
  5. P0300 code, CoilPack?

    Gen1 Service Issues
    My 2011 Cruze eco was starting to have slight blowout, due probably to the plugs being over gapped, i have the coppers in. So i took them out and regapped them. back to .028 Well after that driving the car it began to really misfire, I mean like a rodeo bucking bronco. I did notice one of the...
  6. P0300 code keeps coming and going??

    General Discussion
    I have a 2012 1.8l ls! This thing has been kind of a nightmare for me. Ive seen this code once when i first got the car (along side trans codes) they all would come and go with no real difference in the way it drives or idles untill one day the **** this just slammed into 2nd gear at 55mph and...
  7. 2012 Cruze 1.4T Misfiring P0300

    Gen1 Powertrain
    Hey guys i need some help. My cruze is misfiring accelerating and pretty much misfires around 2000rpm. I checked my spark plugs to look for any corrosion or any problems with them and moved them around. The plugs are gapped at .35, I for some reason couldnt gap them lower but if advised will...
  8. Service Stabilitrack w/ p0300 random misfire code

    Gen1 Service Issues
    My 2012 eco mt car has been to the dealership twice for a "service stabilitrack" message on the center screen. They replaced the ground wire on the first trip that did not fix the problem. Now I am getting the same message with a random mis-fire code and they are telling me that the spark plugs...
  9. 2013 Cruze LS 1.8 Gas - MIL trigger Code P0300 - Slight Miss on Cold Start

    Gen1 Service Issues
    Hey! New to the forum. Brought here like many others, for the wrong reasons. On the bright side, at least there is a place for communicating with others who may be able to help. I have a 2013 Cruze LS Auto 1.8L Gas with 27k miles. Just purchased vehicle about a month ago for use as Daily...
  10. dtc p0300

    General Discussion
    I got a problem I cant find misfire on cyl #1 at 2500 - 3800 I have done this so far replaced map ,mass, 02 #1 soap down all intake pluming ,propane engine, coil, plugs, compression is 140 lbs on all cyl, checked injector flash, all 4 injectors, cat temp is 1300 to 1600, long trm fuel trim -26...
  11. p0300 Bad misfire with water/meth HELP

    Gen1 1.4L Turbo
    I have the snow performance stage 2 maf output signal water/meth injection system. Trifecta is really busy right now i guess so my data logging process is taking a long time.. I cant seem to get the controller settings dialed in and last night I was triggering the service stabilitrak cel and...
  12. Code P0300

    Gen1 1.4L Turbo
    Well I started my car this morning and it was idling weird fell like it was misfiring but only does it for 10 second ish but then it stopes And my check engine light came on P0300 but it Doesn't come on everything what would be the issue does anyone have any idea ? Sent from AutoGuide.com App
Top