Chevrolet Cruze Forums banner
p0301
1-6 of 7 Results
  1. Gen1 Service Issues
    Hello All, New member here. I own a 2014 Chevy Cruze LTZ that has the 1.4 turbo engine with approximately 86k miles. Purchased this car two years ago at 38k miles and purchased the extended warranty for the remaining time I pay on the car. I have had no issues until last Thursday. On Thursday I...
  2. Gen1 Service Issues
    I have a 2014 6speed Eco. I have a really bad miss after 20 min of driving. The code showed spark plug/coil on #1 cyl. When the engine starts running rough. (only on exceleration over 2000 tac) The stabilitrack message comes on and the corresponding light and the check engine light comes on...
  3. Gen1 Powertrain
    Hey Everyone - Got a 2011 Cruze LT 1.4l turbo A/T, 141,xxx miles on the clock, owned since new. Recently replaced the valve cover (typical PCV issue). Yesterday upon first start-up of the day the engine starts misfiring badly, with the car's CEL starting to flash, and good ol' "Service...
  4. Gen1 Service Issues
    2013 Cruze LTZ 1.4 T (USA) 114,000 miles did the valve cover replacement this past summer, put new plugs in then developed stutter and p301 code 2 months ago, put in a new coil pack, code gone. this week: stutters under load (like 35-40 mph and try to pass) engine light flashes and goes...
  5. Gen2 Service Issues
    Hello I have problems with my Cruz today. It started first not to switch on my dashboard like the air-conditioning only when I stood than later the engine started shaking and didn't goes in the auto shut off rough it is by starting already right now the engine shaking too.I am an uber driver...
  6. Gen1 Powertrain
    Hello, New to the forum. I have a 2012 Cruze eco 1.4L Turbo that just started running extremely rough all of a sudden and threw a bunch of codes. Vehicle idles and runs very rough, stalls, misfires, sputters, etc. Codes: P0301 - Cyl 1 misfire P0601 - PCM read only memory (ROM) - checksum...
1-6 of 7 Results
Top