Chevrolet Cruze Forums banner
radiator fan
1-9 of 9 Results
  1. Gen1 Service Issues
    Hi there! 6 year Cruze driver, have had my 2011 LT since 2015. Its had lots of ups and lots of downs with it and within the past year or two I've decided to take fixes in my own hand. THAT BEING SAID! I've come across an issue that I just can't seem to get fixed. For a few months now I've had...
  2. Gen1 Diesel General Discussion
    So, my AC was not working so I replaced the AC pressure switch with AC Delco replacement. That did not fix the problem then I noticed the relay for the compressor is kicking on but the compressor is not, I switch relays and same thing I checked the fuses. Then I noticed the fan was working, so...
  3. General Discussion
    I have a 2013 Cruze 1.4 turbo, 6 speed. I know there have been common issues with the cooling fan, specifically the resistor failing. Mine seems to fail within a year of replacement. I have been replacing them with a Dorman brand unit from O’Rielly (lifetime warranty, thank goodness). It is a...
  4. Gen1 1.4L Turbo
    Having a newer issue. When oil temp it's heating up, the radiator fan rockets on at full speed for 10-15seconds every 30-60seconds. Haven't tested it as much when oil is at temp, but doesn't seem to happen as much if at all. I thought it was asetting with heat controls, but nothing seems to...
  5. Gen1 Service Issues
    I have a 2012 Chevy Cruze LS 1.8L. Had a first time occurrence with a warning message that read “AC Shut off High Engine Temp” I had been running errands in the middle of traffic hour. Not exactly standstill traffic but a lot of red lights. I noticed the engine temp gauge needle a just barely...
  6. Gen1 Powertrain
    Hi, I’m going to try and not make a long post. But I do want to pick other people’s minds. It seems like this car a 2012 which is 6 yrs old now and has 115k miles on it is having so many problems. I want to start by saying the service theft something light has came on to service it. Really weird...
  7. Gen1 Service Issues
    I post here again seeking help. I have a 2013 RS/LT Cruze with 85k miles (137k Km). My car has been through the ring these last two months. Here is a synopsis 1. Dealership says I need a new cooling fan assembly to fix my no A/C problem, they wanted way to much to do it so I have it done at...
  8. Gen1 Service Issues
    Hello again, I first want to say thank you to all who have responded to my previous posts. The responses and advice have been valuable to me in helping pinpoint my issues. With that said, unfortunately my Cruze continues to have Whack-a-Mole syndrome, take care of one problem and another one...
  9. Gen1 Service Issues
    So as I posted a few days ago here (http://www.cruzetalk.com/forum/25-gen1-service-issues/233538-c-not-blowing-cold-air.html), my A.C. hasn't been blowing cold. I noticed that the radiator fan was not ever kicking on after a long drive and took it into the dealership to have them diagnose it...
1-9 of 9 Results
Top