Chevrolet Cruze Forums banner
radio dead
1-5 of 5 Results
  1. Gen1 Audio & Electronics
    I’ve seen that this is a very common problem. My radio will not turn on, I can’t hear turn signals and service parking assist. I changed the fuses and the battery negative cable and it still doesn’t work. I don’t know what else to do!!
  2. Gen1 Service Issues
    I have a 2016 Cruze LT with 108k miles I changed the battery now having a ton of issues. 1) Inside lights don't work 2.) Radio and screen doesn't work 3.) Windshield wipers won't work 4.) Driver side high-beam won't work 5.) Random turn-signal issues.. Anyone have any solutions I'm pulling...
  3. Gen1 Audio & Electronics
    Okay guy's I'm puzzled I bought this car about 3 months ago I knew there were issues with the car but "assumed" they would be simple fixes.... WRONG! First off the radio will not power on and the display screen does nothing no lighting up no noises absolutely nothing the car has no sound (seat...
  4. Gen1 1.4L Turbo
    2016 Cruze turned on car my link screen was blank, turn signals are silent. Front left low beam headlight not working back right tail light not working bulbs are not burnt just not working also the OnStar service isn't working. Any advice would be greatly appreciated!
  5. Gen1 Audio & Electronics
    Hi everyone, I've read a ton of these forums for DIY car service, but never posted. I have a 2012 Chevy Cruze LTZ with 125k miles (completely out of warranty). Lots of problems with this car... but here to talk about the touchscreen radio today. My radio was acting up for a year - it appeared...
1-5 of 5 Results
Top