Chevrolet Cruze Forums banner
related
1-11 of 23 Results
  1. Gen1 1.4L Turbo
    Hi all, I am super frustrated, and that is an understatement. I posted here a few times about my 2012 RS and the PCV issue. So I have had it in the shop twice for the same thing. Replaced so far: PCV, MAF, MAS, O2 sensor, purge valve, oil cap. I had it out of the dealership for 20 miles...
  2. Gen1 Service Issues
    Hello all, first post as I am new around here. I have a 2012 Cruze 1.4T with 145K miles on it. I was experiencing a rough idle along with a couple engines codes that popped up. After reading some other posts on here, I determined that my check valve in the intake manifold went bad and caused my...
  3. Gen2 Powertrain
    I guess one can file this under "More Reasons to Hate Start/Stop Technology" but we'll see for sure. Also, I believe this is the appropriate place for this. If not, can the mods move it to the right place? Thanks in advance. EDIT: I guess this actually belongs in "Service Issues" after all. My...
  4. Gen1 Service Issues
    Hello folks. Please help me troubleshoot a problem I'm having... 2011 1.4 Eco, 50K miles. Driven in Wisconsin (sub-freezing temps most of the time lately). The last couple weeks, I've had cool to luke-warm air coming out of the vents, regardless of the temperature setting. Turning off the...
  5. Gen2 Service Issues
    TLDR: MIL comes on, Onstar says Charging issue, P3051 P3052 P3055 P3056 P305C P305E U18A7 - can't find the last three in Google searches. My Cruze turned one year old 10 days ago and has been great so far. No real issues except I haven't had the Center Stop Indicator Recall work done because my...
  6. Gen1 Powertrain
    11 Cruze Eco manual with 95k miles on it. These 2 things seemed to start at the same time. First I noticed was (is) the heating issue. Car seems to warm up fine, but doesn't blow hot air. If I accelerate hard, for a few seconds, heat kicks in and seems to work fine from then on. Also the...
  7. General Discussion
    130000 miles on the Cruze. Driving in wet weather and hit a pothole on the highway. A few minutes later I get Service Stabilitrak, service traction control and my ABS light on all at the same time. The nice folks at O'Reilly's scanned and I have 3 codes: U0140 - Lost Communication With Body...
  8. Gen1 Diesel General Discussion
    i inflated the stock assurance tires to 48 psi (tire gauge, DIC showed within 1 psi), ambient temp was in 80s every hour or so in the 500 mile drive home i checked the DIC as i was concerned with the rising ambient temp and the tires psi ~350 miles later and ambient temp of 102, DIC was...
  9. General Discussion
    Hello, I had few questions I wanted to get definitive answered for before I void my warranty. 1. Would adding dual exhaust tips void my warranty? I would leave nearly all of the factory exhaust as is and have them cut after the muffler y off to both sides. 2. Would getting my windows tinted void...
  10. General Discussion
    GM Says It Has Fixed 70 Pct. of Faulty Ignition Switches - ABC News
  11. Gen1 Service Issues
    Hi, First, I have searched the forum, and I see that there are other threads related to burning rubber, however, none of them provide a definitive answer, and most of them deal with a burning rubber smell while utilizing the heat. I have had my Cruze a little over a month and a half with a...
1-11 of 23 Results
Top