Chevrolet Cruze Forums banner
sensor issue

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-7 of 7 Results
  1. General Discussion
    Hi everyone, I'm glad to be here. I have a '14 ECO manual, 90k miles. I replaced the thermostat about a year ago and she was running great til now. The temp guage barely moves on a 20 mile ride to work (yes these cars warm up slow, but not this slow) so heat is pathetic and we're down to the...
  2. Gen1 Service Issues
    the scanner said it was the right rear abs sensor so i replaced it and i still have the same issues. today i was putting air in 2 tires that were low and the dash said it was the LF and RR tires that were low but after fillimg them up, the dash said i filled up the RF and LF tires. could the...
  3. CruzeTalk New Member Introductions
    Hi everyone, this is my first time here hoping maybe someone can help me out with this issue. https://www.cruzetalk.com/threads/2013-chevy-cruze-lt-stalling-issue.252389/unread
  4. Gen1 Service Issues
    So I recently got my thermostat replaced after my car started overheating. After I replaced the thermostat I encountered more problems. Now as soon as I start the car a sensor pops up saying “turn off A/c to prevent overheating” & a loud fan turns on. The car drives fine, but it’s a hassle...
  5. Gen1 1.4L Turbo
    Hi everyone. I replaced my water outlet valve a week ago and afterwards I'm getting these codes and a cooling fan running high speed. Codes are as follows.....PO 134, PO 135, PO237, AND PO 097. I messed up and changed valve w/o disconnecting negative cable but have sense disconnected and...
  6. Gen1 1.4L Turbo
    It's beyond me why would they not bother to include a simple coolant level sensor into this car, I almost got stranded with almost no coolant left if it wasn't for me checking it during a trip when I smelled antifreeze, fortunately I had some extra in the trunk knowing these cars have issues...
  7. Gen1 Service Issues
    hey just looking for some help I've read about 20 post here searching for answers and so far nothing that I believe is my issue. If so and I missed it I'm sorry. I own a 2013 CCruze, I'm the second owner its never suffered any flooding and it is currently in the shop where they're releasing it...
1-7 of 7 Results
Top