Chevrolet Cruze Forums banner
staying
1-6 of 7 Results
  1. General Discussion
    Hey, friends. Another newbie question: I have a 160 gig iPod Classic that I am using with my 2012 Cruze. It has been having a terrible time staying locked to the Cruze's radio, and will refuse to show up in the display, saying messages like "No compatible devices/data found" or it will just...
  2. Gen1 1.4L Turbo
    I was intending to check the plugs in my new car since I have 28 K on it. While attempting to remove the coil pack/rail all the plug boots were pretty well "stuck" in the plug walls and the rail came detached from the boots in plug walls and the entire assembly came apart. The boots were in...
  3. CruzeTalk New Member Introductions
    .. ...
  4. Gen1 Wheels, Tires, Brakes, & Suspension
    Good morning group, Our 2013 Cruze had a problem back at Christmas time where the brake lights stayed on overnight, killing the battery. We replaced the brake positioning sensor, had it calibrated, and things were good until Wednesday night this week. Got up the next morning, same thing...
  5. Gen1 1.4L Turbo
    Hey guys, Loving my Eco. I have about 600 miles on it now. I've noticed that it's a bit tough to shift 1-2 upshift smoothly once you're in the boost so I've been doing the "2k rpm two-step." But, the gear spread between 2-4 is pretty wide and when I run up into the boost a bit it takes quite a...
  6. Gen1 Wheels, Tires, Brakes, & Suspension
    Earlier today I did a changing of my brake fluid as suggested. It was very dark brown. After changing it everything turned out great, however I have one concern. During the process of taking the cap to the reservoir off and on while bleeding the brake system, I noticed the black circular rubber...
1-6 of 7 Results
Top