Chevrolet Cruze Forums banner
sub or amp
1-7 of 7 Results
  1. Gen1 Audio & Electronics
    Guys, I'm at a total loss. Seeking for any advice and/or help and it would be greatly appreciated. 2014 Cruze. Factory head unit. 2-12" Rockford Fosgate P2 Punch subs installed in a ported box. Alpine MRP-M500 amp. Wanted to add subs to car for extra bass but keeping the factory head unit...
  2. Gen1 Audio & Electronics
    Looking to install a sub and amp but keep the stock head unit. Can I wire the sub to the rear speakers and avoid taking apart the head unit? I don't wanna have to send my car in cuz it waaaay to expensive, especially when I have a pretty good idea on how to do it.
  3. Gen1 Audio & Electronics
    Hi All, Forgive me if I sound new but I have my 2011 Cruze with the factory headunit but have recently come into owning a Pioneer Amp and Kenwood Amp. Is it possible to use these with the factory head unit without spending more then 200-400 dollars? Any help would be great! Thanks
  4. Gen1 Audio & Electronics
    Hey All, Forgive the newb question but I have a Kenwood Amp and Sub from a previous car install that works great. I know I would need to buy a new wire installation kit to run it to the deck, but my question is: Can I use the existing Factory Deck(I have the Pioneer system...no GPS Dash) with...
  5. Gen1 Audio & Electronics
    So, I just got a new 2013 Cruze and I'm installing the sub/amp from my old car using the instructions from this post: http://www.cruzetalk.com/forum/11-appearance-body/989-my-new-interior-lighting.html I have all the power cables run but when I went to splice into the speaker wires at the...
  6. Gen1 Audio & Electronics
    I have a kenwood sub/amp installed in my 11 cruze 1lt. The sub is 400rms and the amp is a two channel bridged to 500rms. The bass boost is set to a little below half and when a hard hitting song is playing I am getting some lights flickering (headlights/dome). My battery voltage even when the...
  7. Gen1 Audio & Electronics
    I'm pretty new to the forum and I think this is my first thread.. Anyway, I own a '11 blue metallic cruze ltz and thought some people might want to see some pics of a sub/amp install. I just dropped off my car about an hour ago to have both an 1800watt mono kenwood amp and two kenwood 400watt...
1-7 of 7 Results
Top