Chevrolet Cruze Forums banner
symptoms
1-5 of 5 Results
  1. General Discussion
    Hi Everyone, I have a 2012 Cruze 1.4l turbo with 51k miles. This morning when I turned it on, I got the check engine light on. On my way to work I didn't notice anything different on acceleration, idle or anything. So I stopped at a local parts store to check the code and they gave me code...
  2. Gen1 Service Issues
    I've got a 2014 LTZ with 19500 miles on it. Back in January after setting for a week the battery was dead. I replaced the battery and then a few weeks later I started getting check engine light,service traction control followed by service stabiltrak. I took it to the dealer and they replaced the...
  3. Gen1 Audio & Electronics
    Hi all, just joined this forum after searching some info related to a weird symptom happening to my 2010 cruze 2.0L. So, after discovering a sequence of malfunctions i took my car to dealership with syptoms like 1.) boot wont open not even from remote 2.) auto light sensor not working 3.) rear...
  4. Gen1 1.4L Turbo
    I bought my wife a 2012 Cruze 1LT new in January 2012. This car has been a complete nightmare. The first year we had it, it was at the dealer for driveability issues. It has been in and out for other mechanical issues. The battery went bad in the first 18 months. The dealer wouldn't...
  5. Gen1 Powertrain
    So my check engine light just came on today. Yesterday my 2011 Chevy Cruze stopped blowing out hot air and only blows out hot air when i gun it. (yes i made sure the climate was set to hot and that the a/c button was off). Tonight the hot air issue continues and not my temp gauge is fluctuating...
1-5 of 5 Results
Top