Chevrolet Cruze Forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Good day, i was wondering if anyone has similar issues to what im experiencing with my 2013 chev cruze? When i put the indicator, press the break, switch hazards on or putt the aircon on, the electronics shuts down a second and restarts again, the car does not switch off? Also random i have power loss when o drive. Been to the garage and they say that they cant find anything wrong? Any ideas or solutions or thoughts?
 

·
Premium Member
Joined
·
3,975 Posts
  • Like
Reactions: obermd

·
Administrator
Joined
·
25,596 Posts
My first thought is the Negative Battery Cable, which is a known issue. Jim's post contains the information on this problem.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,975 Posts
Just curious. Where is the OP located?
 

·
Premium Member
Joined
·
3,975 Posts
Thanks for this Jim, i will take it to GM and will ask them to have a look at it, and sorry but the OP ?
OP = Original Poster. Where are you located? city, state, country, etc.
 

·
Chevrolet Customer Assistance Representative
Joined
·
5,722 Posts
Good day, i was wondering if anyone has similar issues to what im experiencing with my 2013 chev cruze? When i put the indicator, press the break, switch hazards on or putt the aircon on, the electronics shuts down a second and restarts again, the car does not switch off? Also random i have power loss when o drive. Been to the garage and they say that they cant find anything wrong? Any ideas or solutions or thoughts?
Hi Anton Theron,

I apologize for the multiple concerns you are having with your Cruze. I know you went to the garage to have this checked out. If you are ever interested in visiting a Chevrolet dealership, we are just a private message away! We would be glad to help!

Kindly,

Cristina Y
Chevrolet Customer Care
 
1 - 9 of 9 Posts
Top