Chevrolet Cruze Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Discussion Starter #1
Hi, I have a 1.8 LS 2013 and I'm at 65k. I was driving on the freeway yesterday, maybe a 5% incline, I was at 50mph and accelerating, but not fast, and all of a sudden I felt the engine waver and I immediately looked down and the check engine light blinked about 3 times and then went off. This is the first of the CEL I've seen on it.

I'm really scared cause the problems on here have been costing me a ton lately.

any ideas?

thanks,
Andrew
 

·
Administrator
Joined
·
25,038 Posts
Get someone to look at the historical codes. I bet it's the PCV valve cover, which is under the powertrain warranty.
 

·
Super Moderator
Joined
·
5,528 Posts
The 1.8's don't suffer the valve cover/pcv problem..

But do get the codes read so you know where to start......did you buy fuel shortly before this occurred?

Rob
 

·
Chevrolet Customer Assistance Representative
Joined
·
5,722 Posts
Good evening Andrew,

I see some of the community members have offers some helpful information to you so far. We're sorry to hear you're experiencing these concerns with your Cruze. If you would like for us to do some additional research and reach out to the local dealer of your choice, please send us a PM. In this message please include your VIN, full contact information and dealership name. We look forward to your response and working with you.

Marlea W.
Chevrolet Customer Care
 

·
Resident Forum Drunkard
Joined
·
9,264 Posts
I can read that we are busy again with ahh GM ..
 
1 - 5 of 5 Posts
Top