Chevrolet Cruze Forums banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Moderator
Joined
·
327 Posts
Discussion Starter · #1 ·





Quickly becoming one of the world's most important motorshows, the LA Auto Show is packing a long list of big debuts this year.

From small crossovers like the Mazda CX-3 and Honda HR-V to outrageous performance machines like the Shelby GT350 and Cadillac ATS-V Coupe there's no shortage of important products.

On the luxury end Mercedes will relaunch the Maybach brand with an ultra-luxurious version of the S-Class while Bentley aims to impress with a new Mulsanne-based convertible.

Other big debuts include the BMW X5 M and X6 M, the 2016 Acura ILX, Porsche Cayenne GTS, the new all-wheel drive Jaguar F-Type, an updated Ford Explorer, Scion's new iM hatchback concept and a show car that will preview the future of Audi.

Additionally, the Connected Car Expo is back, showcasing some interesting concepts and technologies that can change the future of the automotive industry. Check it all out right here.
Read more about the AutoGuide.com LA Auto Show Coverage at AutoGuide.com.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Sad Cruze Owner

I have owned my 2012 Cruze LTZ since September 2012. A few recalls. In July 2014 is when the problems began. It started off as "No Remote Detected." Then it has snowballed into "Shift to Park", "Parking Assist Off" and "Traction Control Off." I tracked these problems from July to September to see if there might be a pattern. There was not. I took the car to the Chevrolet dealership and they reprogrammed my BCM. That lasted only a month and there were those messages again. Took the car back in and they couldn't get the car to mimic those messages. Five days later "No Remote Detected" and now the car won't start. I had to leave it and walk to work. I called the dealership and spoke to one of the service mgrs. and she said she would talk her boss and they would call me back. No call until Chevy Customer Care contacted them. They finally called me and I had the negative cable replaced. Did NOT fix the problem; which I knew it wouldn't. Anyone else having these same types of problems? P.S. The car is a push button start.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top