Chevrolet Cruze Forums banner

Low power K&N Sri

747 Views 2 Replies 2 Participants Last post by  anthonysmith93
I recently installed a K&N Sri (within 500 miles) and it never seemed to positively or negatively affect power over stock. Today, (70°f) it seems sluggish and has no power.
I've also noticed in general that it doesn't always have the same power day to day. It is always filled with 91 octane and a/c was off. I plan to change to the Amsoil dry filter in the future, but could the oiled filter have already affected the Maf sensor?

Sent from my SM-G935V using Tapatalk
I recently installed a K&N Sri (within 500 miles) and it never seemed to positively or negatively affect power over stock. Today, (70°f) it seems sluggish and has no power.
I've also noticed in general that it doesn't always have the same power day to day. It is always filled with 91 octane and a/c was off. I plan to change to the Amsoil dry filter in the future, but could the oiled filter have already affected the Maf sensor?

Sent from my SM-G935V using Tapatalk
See more
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
132 Posts
Discussion Starter · #2 ·
I would like to add my first step was to disconnect the battery, and my last step was to disconnect it. I was down to 60 mi to E today and thought maybe it would return to normal power after filling up, but that isn't the case as of yet.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top