Chevrolet Cruze Forums banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Just took delivery of my 2017 Premier RS, pretty sure it's fully loaded, lol

This is my first Cruze...has 40 miles on it.

Only one issue so far...seems the MyLink 8" display stopped working for a bit...was at the mall, when out to go home and the screen was blank all the way home...radio volume still worked. Got a bit worried and went home and looked it up...couldn't find anything. Went out to the car and started it back up and the screen came on as usual...weird.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,696 Posts
Congrats on the new Cruze and Welcome!

Had a similar issue with my 2014 Cruze Diesel MyLink display...hung up from a Bluetooth phone call and it woudn't return to the radio screen. Volume still worked, radio played but displayed phone controls. Turned off the car and somehow it "rebooted" itself. Haven't seen it since.

Hopefully your issue is just a 'hiccup' like mine.

Happy Cruzin'!
 

·
Administrator, Resident Tater Salad
Joined
·
17,346 Posts
Welcome and congrats on the Gen 2. What color?

I haven't had my 2016 freeze up, but my '12 did at times. The body control module resets when the car is shut off & a door opened - or powers everything down a few minutes after you open, shut, and lock the doors. That will essentially "reboot" the radio and everything else.
 

·
Administrator
Joined
·
25,596 Posts
Welcome and congrats on your new Cruze.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top