Chevrolet Cruze Forums banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
54 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Anyone know why this is happening? No oil leaks anywhere, and dipstick is good.



Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Premium Member
Joined
·
8,003 Posts
Hard to tell where it's coming from as it looks like it's been blown about. You may need to clean it off and see if it comes back.
 

·
Registered
Joined
·
54 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I have several times. That's the weird part. Not sure exactly where it's coming from. Maybe just a slight faulty gasket?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Premium Member
Joined
·
8,003 Posts
It looks like you have the older turbo feed line. The seals on those have been known to leak.
 

·
Registered
Joined
·
1,909 Posts
Have you checked the cover bolts. See if any are loose. Could also be another PCV issue either in cover or intake manifold.
 

·
Registered
Joined
·
635 Posts
I would check the cover bolts, wipe everything down, use some soap and water but don't rinse just wipe, get it as clean as possible, turn her over, once she is warmed up take her around the block and when you come back the spots that become saturated will be your problem areas, to me it looks like the cover isn't tightened or the gasket may be cracked and worn, I could be wrong but it's free to try lol


Sent from my iPad using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
253 Posts
I had this on my 2011 and the only fix is to replace the cover which comes with a new gasket. Takes less than a hour to do. If its still under warranty have the dealer do it for free.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top