Chevrolet Cruze Forums banner
1 - 4 of 4 Posts

· Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Sorry if this has been covered, but what I found was for older models.

I have a 2013 Cruze LTZ, has the MyLink but no Nav. My phone is a Samsung Galaxy Nexus by Sprint (Phone is un-rooted and running most current firmware and android OS).

The bluetooth syncs fine with the car and I can make calls. And right when I got the car Pandora worked perfectly, could hit the button on the touchscreen in the car and it would start right up.

Now when I hit home the Pandora icon is grayed out and you cannot use it. When I go to bluetooth audio and run pandora on the phone it comes through perfectly.

I have no idea what the issue is, any ideas? I am fairly tech savvy and I am at a loss.
 

· Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Thanks to anyone who checked this out... Got in my car to drive home tonight and Pandora magically started working like it should. Weird.

Sent from my Nexus 7 using AutoGuide.Com Free App
 

· Chevrolet Customer Assistance Representative
Joined
·
5,722 Posts
agreendc,
Glad to hear that it seems to have resolved itself for now. Keep us updated if anything should come up!
Sarah (Assisting Stacy), Chevrolet Customer Service
 

· Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Actually it appears that now I have intermittent Pandora functioning. I always am able to use my phone through Bluetooth and it seems that the Bluetooth audio always works as well.

I think I need to return to the dealership anyhow. Since I have this really annoying rattling that comes from the passenger door when the stereo is played at anything but a low volume.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top