Chevrolet Cruze Forums banner

Volume won't go up after 10 minutes

5159 Views 6 Replies 5 Participants Last post by  Josh13
I noticed a really weird problem in my Cruze, when i start the car i can turn the radio volume as high as i want, but after nearly 10 minutes, it won't go up over 14.
If i start the car at 30, it stays at 30, but for any reason if after 10 minutes i go to 5, then i cannot turn it past 14... I have to turn off the car, and then again, i can put volume as high as i want for 10 minutes.
Once the problem is here, i tried to turn off the radio, but it does not solve the problem, i have to turn the car off and open a door.
This start to drive me crazy !!!

Any ideas ?
1 - 7 of 7 Posts

· Premium Member
Joined
·
7,547 Posts
Sounds like a malfunction of the radio. What methods do you have for controlling volume? Do you have steering wheel controls? The reason I ask, is that my best guess is that it's the control panel going bad. But if you have multiple methods of adjusting volume, then it tilts toward the main box.

But I would try a total reset first. It's a lot cheaper.
 

· Registered
Joined
·
1 Posts
I noticed a really weird problem in my Cruze, when i start the car i can turn the radio volume as high as i want, but after nearly 10 minutes, it won't go up over 14.
If i start the car at 30, it stays at 30, but for any reason if after 10 minutes i go to 5, then i cannot turn it past 14... I have to turn off the car, and then again, i can put volume as high as i want for 10 minutes.
Once the problem is here, i tried to turn off the radio, but it does not solve the problem, i have to turn the car off and open a door.
This start to drive me crazy !!!

Any ideas ?
Were you ever able to resolve this issue?
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top